Rreth nesh

Eng House u themelua në vitin 2008 në Prishtinë.
Synimi kryesor i yni është pajisja me teknologji të reja dhe aplikimin e metodave të reja të punës, gjithmonë në të mirë të klientëve tanë dhe bizneseve të tyre.

VIZIONI

ENG House synon që të njihet si : Partner i zgjedhur dhe i sinqertë për klientët tanë duke përfshirë: Shërbime të sinqerta, korrekte me qellim te rritjes se vlerave për projektet e klientëve. Duke qenë gjithmonë të denjë të fitojmë besimin e klientëve, duke mbajtur gjithmonë përgjegjësinë për veprimet tona.

MISIONI

ENG House , gjithmonë dëshiron të ofroj këshilla të ekspertëve në fushat e ngrohjes, klimatizimit dhe ventilimit.


 

TEKNOLOGJIA

Synimi kryesor i yni është pajisja me teknologji të reja dhe aplikimin e metodave të reja të punës, gjithmonë në të mirë të klientëve tanë dhe bizneseve të tyre.

 

OBJEKTIVI

Gjithmonë ruajtja dhe qasja me sinqeritet ndaj klientëve. Sigurimi i një mjedisi sfidues dhe atmosferë ekipore. Duke prentenduar të arrijmë perfeksionim drejt majave më të larta të suksesit. Kultivimi i një kulture të unifikuar brenda Kompanisë.

BASHKËPUNIMI

ENG House inkurajon bashkëpunimin dhe komunikimin ndërmjet kompanive lokale dhe atyre ndërkombëtare, dhe punon me partnerë vendorë dhe ndërkombëtarë për të mirë të klientëve të saj