Super Inverter – Model Muri

  • Zgjidhe problemin e ftohjes dhe ngrohjes me modelin më ekonomik në treg
  • Menagjim nga distanca me sistemin wireless përmes smartphone
  • Klasa e efikasitetit më të lartë të energjisë A+++
  • Operon në temperaturat -25°C deri +48°C
  • Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica
  • Nivel i ultë i zhurmës
  • Gas ekologjik: R410A
  • Këndi i shpërndarjes: 180 °
  • Modele të ndryshme: CH-S09FTXLA, CH-S12FTXLA, CH-S18FTXLA dhe CH-S24FTXLA
AlbanianEnglish