Kaldajë me dru Thermasis

  • Kaldajë me DRU me mundësi që të bëhet me PELET
  • Kaldaja është kompakte dhe ka një struktur mjaftë të qëndrueshme
  • Kaldajë me kontroll automatike për ngrohje qendrore
  • Efikasitet të lartë
  • Kaldajë me: Dru, Thëngjill, Linjit dhe Koks
  • Kapcitete të ndryshme 35kW deri 75kW
Categories: ,
AlbanianEnglish