Fan Coil Kasetore SLIM

FanCoil Kasetore SLIM e përshtatshme dhe super efiçiente!
Përparësitë e FanCoil Kasetore Slim:
-Super efiçiente,
-E përshtatshme për hapësira të ngushta,
-Rrjedhje e qetë e ajrit,
-Ftohje ose ngrohje e shpejtë, dhe qasje “fleksibile” për zgjedhjen e vendit të instalimit.
info@enghouse-rks.com
049 360 599
AlbanianEnglish