Category Archives: Ventilim

Sistemi i ventilimit i montuar në mur (200m3 / h) GROHOD

Rikuperimi dhe pastrimi i ajrit në dhomë dite, kuzhinë apo dhoma të mbyllura, ideale për ata që duan ajër të pastër ! • GROHOD 200 i montuar në mur me CMH karboni +• Sistemi i ventilimit HEPA13• Filtrimi: Efekti i hershëm + Karboni i aktivizuar + HEPA13• Madhësia: 350 * 530 * 160 mm• Fuqia: […]

AlbanianEnglish