Category Archives: Sistemi VRF

Sistemi CMV 12HP DC INVERTER CLINE

-Përdorë kompresor DC Inverter me efikasitet dhe besueshmëri të lartë!-Kompresori DC inverter binjak-rrotullues;-Shpejtësia e rrotullimit: 2O RPS;-Ka efikasitet shumë të mirë gjatë ngarkesës së pjesëshme;-Efikasitet të lartë;-Zhurmë të ulët: duke optimizuar efikasitetin dhe zhurmën gjatë operimit;-Kapacitetet e mundshme: 8HP deri 18HP duke filluar nga 2kW deri 50kW;-Kompresor i zhvilluar me ftohje alternative e cila mund […]

AlbanianEnglish