Category Archives: Sistemi CMV

Sistemi,CMV 12HP DC INVERTER CLINE

Përdorë kompresor DC Inverter me efikasitet dhe besueshmëri të lartë!Kompresori DC inverter binjak-rrotullues;Shpejtësia e rrotullimit: 2O RPS;Ka efikasitet shumë të mirë gjatë ngarkesës së pjesëshme;Efikasitet të lartë;Zhurmë të ulët: duke optimizuar efikasitetin dhe zhurmën gjatë operimit;Kapacitetet e mundshme: 8HP deri 18HP duke filluar nga 2kW deri 50kW;Kompresor i zhvilluar me ftohje alternative e cila mund […]

AlbanianEnglish