Category Archives: Radiator

Radiator çeliku COPA INNOVA

Radiator Gjerman të prodhuar dhe destinuar për sistemet e ngrohjes qendërore me 10 vite Garancion,Kualitet i lartë me cilësi të garantuar,Dimenzione të ndryshmeLartësi: 300mm, 500mm, 600mm, 750mm, 900mm,Kontroll i temperaturës me valvula termostatike,Të punuara nga çeliku,Estetik,Të qëndrushum ndaj korruzionit,Rezistencë të lartë presionit.

Radiator çeliku COPA INNOVA

Radiator Gjerman të prodhuar dhe destinuar për sistemet e ngrohjes qendërore me 10 vite Garancion, Kualitet i lartë me cilësi të garantuar, Dimenzione të ndryshme, Lartësi: 300mm, 500mm, 600mm, 750mm, 900mm, Kontroll i temperaturës me valvula termostatike, Të punuara nga çeliku, Estetik, Të qëndrushum ndaj korruzionit, Rezistencë të lartë presionit.

Radiator çeliku COPA INNOVA

• Radiator Gjerman të prodhuar dhe destinuar për sistemet e ngrohjes qendërore me 10 vite Garancion,• Kualitet i lartë me cilësi të garantuar,• Dimenzione të ndryshme• Lartësi: 300mm, 500mm, 600mm, 750mm, 900mm,• Kontroll i temperaturës me valvula termostatike,• Të punuara nga çeliku,• Estetik,• Të qëndrushum ndaj korruzionit,• Rezistencë të lartë presionit.

Radiator çeliku COPA INNOVA

• Radiator Gjerman të prodhuar dhe destinuar për sistemet e ngrohjes qendërore me 10 vite Garancion, • Kualitet i lartë me cilësi të garantuar, • Dimenzione të ndryshme, • Lartësi: 300mm, 500mm, 600mm, 750mm, 900mm, • Kontroll i temperaturës me valvula termostatike, • Të punuara nga çeliku, • Estetik, • Të qëndrushum ndaj korruzionit, • […]

Radiator çeliku COPA INNOVA

.• Radiator Gjerman të prodhuar dhe destinuar për sistemet e ngrohjes qendërore me 10 vite Garancion, • Kualitet i lartë me cilësi të garantuar, • Dimenzione të ndryshme, • Lartësi: 300mm, 500mm, 600mm, 750mm, 900mm, • Kontroll i temperaturës me valvula termostatike, • Të punuara nga çeliku, • Estetik, • Të qëndrushum ndaj korruzionit, • […]

AlbanianEnglish