Category Archives: Pompa

Pompë për qarkullimin e ujit për Ngrohje Qendrore

Pompat qarkulluese Speroni – brend Italian Modele: SCR 25680 SCR 32/60 SCR 32/80 Janë projektuar për sisteme të ngrohjes, ftohjes dhe klimatizimit. Pompa është e pajisur me një kaloni me 3 pozicione me të cilat ju mund të kontrolloni manualisht shpejtësinë e motorit. Kjo ju lejon të zgjidhni mënyrën optimale të funksionimit të sistemit, si […]

AlbanianEnglish