Category Archives: Kondicioner Paraped Inverter

Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi amerikan Cooper&Hunter

Për çdo sezonë dhe 5 vite Garancion! Gama e gjerë e temperaturave:– Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C.Format i hollë vetëm 21.5cm,Vendoset 20cm mbi dysheme,Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë,Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica,Klasa e efikasitetit më të […]

Kondicioner Paraped Inverter

Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi amerikan Cooper&Hunter  Gama e gjerë e temperaturave:– Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C. Format i hollë vetëm 21.5cm, Vendoset 20cm mbi dysheme, Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë, Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica, Klasa e efikasitetit më të lartë […]

Kondicioner Paraped Inverter

Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi amerikan Cooper&Hunter Gama e gjerë e temperaturave:– Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C. Format i hollë vetëm 21.5cm, Vendoset 20cm mbi dysheme, Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë, Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica, Klasa e efikasitetit më të […]

AlbanianEnglish