Category Archives: Klimatizim

Kondicioner Paraped Inverter

Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi amerikan Cooper&Hunter Gama e gjerë e temperaturave:– Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C. Format i hollë vetëm 21.5cm, Vendoset 20cm mbi dysheme, Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë, Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica, Klasa e efikasitetit më të […]

Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi Amerikan Cooper&Hunter

Gama e gjerë e temperaturave: – Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C, Format i hollë vetëm 21.5cm, Vendoset 20cm mbi dysheme, Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë, Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica, Klasa e efikasitetit më të lartë […]

FAN Coil kasetor një drejtimësh CLINE #slim

 Rrjedhje e ajrit në një drejtim me teh të rregullueshëm; Ventilatori tangjencial me motor njëfazor; Lartësi vetëm 150 mm; Pompë e integruar e kullimit të kondensatës (750 mmh2o); Perfshihet filtri antibakterial; Krah i ri me thellësi 100 mm; Shtim i shtuar i ajrit; Furnizimi me ajër i njëanshëm me drejtim të rregullueshem midis 25 ° dhe 65 °; Furnizimi me energji: njëfazor 220 […]