Category Archives: Kaldaja

Kaldajë me dru

Kaldajë për ngrohje qendrore me lëndë djegëse dru-thengjill.Me kontrollë automatike për menagjimin temperaturës. Modelet: -EF 35 KW -EF 45 KW -EF 60 KW -EF 75 KW -Me ventilator me shpejtësi të ndryshueshme, -Kontroll elektronik, -Mundësia e lidhjes me thermostat, -E përshtatshëm për dru dhe thengjill, -Paneli i kontrollit për siguri të sistemit.

Kaldajë me Pelet BIO-PACK

•Kaldajë BIO-Pack me ndezje automatike mund të montohet në hapësira të ngushta dhe hapësira të brendshme pasi që ka madhësi dhe dizajn kompakt,•Kontrolleri Elektronik është kontroller modern i cili kontrollon bojlerin dhe sistemin e ngrohjës, i cili menaxhohet nga termostati i dhomës,•BIO-Pack është pajisje ekonomike, fal dizajnit dhe shfrytëzimit maksimal të tempëratures së gazrave,•Kapacitet të […]

Kamin me dru për sistemin e ngrohjes qendrore

Kapaciteti: 25 kW Pompën e qarkullimit, Valvola sigurie, Termostat, Valvula e sigurisë termike, Kontroller të ajrit dhe lidhjeve, Pamje të mahnitshme të flakës, Lehtë për tu pastruar, Kontrollues gjysmë automatik të ajrit (40 o C – 80 o C), Daljet fakultative të oxhakut : 130 mm – 150 mm. Pesha: 255 kg, Lënda djegëse: dru, […]

Kamin dekorative me pelet

•Kamin për sistemin e ngrohjes qendrore 16 kW •100 % energji Green •Panel digjital për kontroll LCD •Ndezja automatike •Termoventillin e intergruar •Pompën qarkullues të intergruar •Sigurinë ndaj ndezjes •Shkëmbyesi i nxehtësisë për ujë të nxehtë •Xhami që mundëson pamjen e mahnitshme të flakës e bën ketë model të përkryer •Dimensionet:Gjerësia: 62 cm,Thellësia: 72 cm,Lartësia: […]

Kaldajë me Pelet

Kaldajë me Pelet për sistemin e ngrohjës qendrore nga prodhusi më i madh në ITALI D’Alessandro Termomeccanica. • Kaldajë me dimensione shumë kompakte, • Ka një dizajn të përkryer, • Efiçenca dhe Efikasiteti i lartë janë vetit kryesore të kaldajës D’Alessandro, • Instalim shumë të thjeshtë, • Kapacitet të ndryshme: • CS Small 30 kW; […]

Kamin me dru

✅ Kapaciteti: 25 kW ✅ Pompën e qarkullimit, ✅ Valvola sigurie, ✅ Termostat, ✅ Valvula e sigurisë termike,✅ Kontroller të ajrit dhe lidhjeve,✅ Pamje të mahnitshme të flakës,✅ Llehtë për tu pastruar,✅ Kontrollues gjysmë automatik të ajrit (40 o C – 80 o C),✅ Daljet fakultative të oxhakut : 130 mm – 150 mm. ✅  Pesha: 255 kg, ✅  Lënda djegëse: dru, thengjill, briket, ✅  Sasia e […]