Category Archives: FanCoil-Paraped

Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi Amerikan Cooper&Hunter

Gama e gjerë e temperaturave: – Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C, Format i hollë vetëm 21.5cm, Vendoset 20cm mbi dysheme, Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë, Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica, Klasa e efikasitetit më të lartë […]

AlbanianEnglish