Category Archives: FanCoil-Kasetor

Fan Coil Kasetore CLINE

Me një dizajn të përsosur Rrjedha e vazhdueshme e ajrit 4 drejtime Performanca e lartë Nivele të ulëta të zhurmës Auto-start I përshtatshëm për instalim Kontrolli me teledirigjues Njesi e mbrendshme – kasetë tavanore 4 drejtimshe Fuqia: nga 4.2 deri në 15 kW, në ngrohje Kontrolli me dirigjues Garancioni: 5vite. Modelet: Cline FP 5 – […]

FAN Coil kasetor një drejtimësh CLINE #slim

 Rrjedhje e ajrit në një drejtim me teh të rregullueshëm; Ventilatori tangjencial me motor njëfazor; Lartësi vetëm 150 mm; Pompë e integruar e kullimit të kondensatës (750 mmh2o); Perfshihet filtri antibakterial; Krah i ri me thellësi 100 mm; Shtim i shtuar i ajrit; Furnizimi me ajër i njëanshëm me drejtim të rregullueshem midis 25 ° dhe 65 °; Furnizimi me energji: njëfazor 220 […]

AlbanianEnglish