Author Archives: bleri

Kamin me dru

✅ Kapaciteti: 25 kW ✅ Pompën e qarkullimit, ✅ Valvola sigurie, ✅ Termostat, ✅ Valvula e sigurisë termike,✅ Kontroller të ajrit dhe lidhjeve,✅ Pamje të mahnitshme të flakës,✅ Llehtë për tu pastruar,✅ Kontrollues gjysmë automatik të ajrit (40 o C – 80 o C),✅ Daljet fakultative të oxhakut : 130 mm – 150 mm. ✅  Pesha: 255 kg, ✅  Lënda djegëse: dru, thengjill, briket, ✅  Sasia e […]

Freskohu verës me ARCTIC Inverter NG, duke kursyer energji me A+++

#ARCTIC #inverter #NG #A+++ Eng House për sezonën e verës ju ofron teknologjinë më inovative për Ftohje me A+++. Brendi: Cooper&Hunter USA ✔ Moduli WIFI ,✔ Gas ekologjik: R32 ,✔ Operacioni i qetë: 22 dB (A),✔ Këndi i shpërndarjes: 180 ° ,✔ Niveli operativ: -25°C deri +48°C ,✔ LED Display,✔ Garancioni: 5 vite. Lokacionet tani më i dini! Ju mirëpresim!

AlbanianEnglish