[vc_row full_width=”stretch_row” gap=”1″][vc_column][vc_empty_space height=”80px”][vc_empty_space height=”80px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_single_image image=”3729″ img_size=”large” css_animation=”fadeInLeft”][vc_column_text]Kompania Eng House u themelua në vitin 2008 në Prishtinë.

Synimi kryesor i yni është pajisja me teknologji të reja dhe aplikimin e metodave
të reja të punës, gjithmonë në të mirë të klientëve tanë dhe bizneseve të tyre.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text css_animation=”fadeInRight”]


Orari punës
E Hënë – E Shtunë  – 08:00 | 17:00
Mob: +383 49 360 599
Mob: +383 44 146 052
Email: info@enghouse-rks.com

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/5″][vc_column_text]VIZIONI
Kompania Eng House synon që të njihet si :
Partner i zgjedhur dhe i sinqertë për klientët tanë duke përfshirë:
Shërbime të sinqerta, korrekte me qellim te rritjes se vlerave për projektet e klientëve. Duke qenë gjithmonë të denjë të fitojmë besimin e klientëve, duke mbajtur gjithmonë përgjegjësinë për veprimet tona.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_column_text]MISIONI:
Kompania ENG-House , gjithmonë dëshiron të ofroj këshilla të ekspertëve në fushat e ngrohjes, klimatizimit dhe ventilimit.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_column_text]OBJEKTIVI
Gjithmonë ruajtja dhe qasja me sinqeritet ndaj klientëve.
Sigurimi i një mjedisi sfidues dhe atmosferë ekipore.
Duke prentenduar të arrijmë perfeksionim drejt majave më të larta të suksesit.
Kultivimi i një kulture të unifikuar brenda Kompanisë.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_column_text]TEKNOLOGJIA:
Synimi kryesor i yni është pajisja me teknologji të reja dhe aplikimin e metodave të reja të punës, gjithmonë në të mirë të klientëve tanë dhe bizneseve të tyre.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_column_text]

BASHKËPUNIMI:
Kompania Eng House inkurajon bashkëpunimin dhe komunikimin ndërmjet kompanive lokale dhe atyre ndërkombëtare, dhe punon me partnerë vendorë dhe ndërkombëtarë për të mirë të klientëve të saj

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]