Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi amerikan Cooper&Hunter

Për çdo sezonë dhe 5 vite Garancion!

Gama e gjerë e temperaturave:
– Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,
+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C.
Format i hollë vetëm 21.5cm,
Vendoset 20cm mbi dysheme,
Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë,
Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica,
Klasa e efikasitetit më të lartë të energjisë A+++.

Kurseni 35 % të energjisë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish