Fan Coil Kasetore SLIM

FanCoil Kasetore SLIM e përshtatshme dhe super efiçiente!

Përparësitë e FanCoil Kasetore Slim:
-Super efiçiente,
-E përshtatshme për hapësira të ngushta,
-Rrjedhje e qetë e ajrit,
-Ftohje ose ngrohje e shpejtë, dhe qasje “fleksibile” për
zgjedhjen e vendit të instalimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish