Boiler

BOILER me 3 kombinime!  200 deri 2000 litra

 • Rrymë elektrike
 • Ngrohje qendrore
 • Solarë
 • Kurseni energjinë me Boiler Eldom- Green Line
 • Boilerë për ngrohjën e ujit sanitar
 • Ruajtjen e ujit të nxehtë sanitare dhe
 • Ujit të brendshëm për ngrohje qendrore .
 • Vëllime në dispozicion: 200, 300, 400, 500, 750, 1000 dhe 2000 L
 • Garancion 5 vite
 • Efikasitet të lartë
 • Për informacione shtesë na kontaktoni !
 • e-mail : info@enghouse-rks.com
 • https://enghouse-rks.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish