Rikuperator Ajri

Rikuperator Ajri, super i qetë, super kualitet, dimensione kompakte, shumë efiçientë, i lehtë pêr sevisim dhe ndërrimin e filterave…

🔸 Model 1000m3/h
🔸 Model 2000m3/h
🔸 Model 3000m3/h
🔸 Model 4000m3/h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish