Radiator dekorativ ALUMINI

✔Radiator alumini të prodhuar dhe destinuar për sistemet e ngrohjes qendërore me 10 vite Garancion,
✔Kualitet i lartë me cilësi të garantuar,
✔Dimenzione të ndryshme
✔Kontroll i temperaturës me valvula termostatike,
✔Estetik,
✔Të qëndrushum ndaj korruzionit,
✔Rezistencë të lartë presionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish