Klimë Kasetore Inverter

Përtej efiçiencës me Klimë Kasetore Inverter me njësi të brendshme për ftohje dhe ngrohje.

Funksionet:
🔸 Madhësia kompakte,
🔸 Nivel i ulët i zhurmës,
🔸 Filtër me vetëpastrim,
🔸 Shpërndarje automatike të ajrit,
🔸 Sistemi i mbrojtjes me shumë nivele,
🔸 Shkrirja smart sistem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish