Sistemi i ventilimit i montuar në mur (200m3 / h) GROHOD

Rikuperimi dhe pastrimi i ajrit në dhomë dite, kuzhinë apo dhoma të mbyllura, ideale për ata që duan ajër të pastër !

• GROHOD 200 i montuar në mur me CMH karboni +
• Sistemi i ventilimit HEPA13
• Filtrimi: Efekti i hershëm + Karboni i aktivizuar + HEPA13
• Madhësia: 350 * 530 * 160 mm
• Fuqia: 28W
• Vëllimi: 200m3 / orë
• Zhurma: 22-28dB (A)
• Pesha: 12 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish