Kaldajë ECO BRUN F

Kaldajë për ngrohje qendrore me lëndë djegëse dru-thengjill.
Me kontrollë automatike për menagjimin temperaturës.

Modelet:
EF 35 KW
EF 45 KW
EF 60 KW
EF 75 KW

✔Me ventilator me shpejtësi të ndryshueshme,
✔Kontroll elektronik,
✔Mundësia e lidhjes me thermostat,
✔E përshtatshëm për dru dhe thengjill,
✔Paneli i kontrollit për siguri të sistemit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish