Kaldajë me dru

Kaldajë për ngrohje qendrore me lëndë djegëse dru-thengjill.
Me kontrollë automatike për menagjimin temperaturës.

Modelet:
EF 35 KW
EF 45 KW
EF 60 KW
EF 75 KW

Me ventilator me shpejtësi të ndryshueshme,
Kontroll elektronik,
Mundësia e lidhjes me thermostat,
E përshtatshëm për dru dhe thengjill,
Paneli i kontrollit për siguri të sistemit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish