Pompë për qarkullimin e ujit për Ngrohje Qendrore

 • Pompat qarkulluese Speroni – brend Italian
 • Modele:
 • SCR 25680
 • SCR 32/60
 • SCR 32/80
 • Janë projektuar për sisteme të ngrohjes, ftohjes dhe klimatizimit.
 • Pompa është e pajisur me një kaloni me 3 pozicione me të cilat ju mund të kontrolloni manualisht shpejtësinë e motorit. Kjo ju lejon të zgjidhni mënyrën optimale të funksionimit të sistemit, si dhe të kurseni shumë energji.
 • Karakteristikat dhe përfitimet
 • besueshmëri e lartë;
 • përfitueshmëria ;
 • pa zhurmë;
 • madhësia kompakte;
 • lehtësinë e instalimit dhe funksionimit;
 • tuba lidhëse e filetuar;
 • lejohet operimi i vazhdueshëm
 • Karakteristikat e përgjithshme
 • presioni maksimal i punës – 10 bar;
 • Tensioni i furnizimit 1 ~ 220V 50Hz
 • mbrojtja e klasës IP 44;
 • klasa izoluese – F
 • materiali i pompës: gize dhe çelik-inox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish