Kompresor Inverter Cooper&Hunter R32

Me kompresorin e ri 🆕
ju mund të kontribuoni në mbrojtjen e mjedisit duke shijuar kushtet perfekte të ftohjes dhe ngrohjes, sepse klimat tona përdorin gazin e ri R32.
Kështu që zgjidhni produktet tona që janë shumë efikase dhe të sigurta nga brendi i njohur Cooper&Hunter – Brend i besueshëm dhe kualitet i garantuar.🇺🇸

Pse duhet të zgjedhni gazin R32?
Duke zgjedhur një kondicioner me ftohësin apo gazin e ri R32, i cili siguron 68% më pak potencial global paralajmërues (GWP), ju mund të kontribuoni në mbrojtjen e mjedisit duke shijuar kushtet perfekte të ftohjes dhe ngrohjes.

Ftohësi i ri R32:
Mbron mjedisin, me ndikim minimal;
Redukton ndjeshëm shpenzimet e mirëmbajtjes;
Rrit nivelet e komoditetit të përdoruesit;
Asnjë ndikim mjedisor në shtresën e ozonit;
Kontribuon në zvogëlimin e fenomenit të ngrohjes globale;
Rrit efikasitetin e energjisë, në krahasim me ftohësin R410
R32 është miqësor, pasi përbën një substancë me nivel toksiciteti jashtëzakonisht të ulët. Për më tepër, aplikimi i ftohësit të veçantë është veçanërisht i lehtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish