Radiator çeliku COPA INNOVA

✔ Radiator Gjerman të prodhuar dhe destinuar për sistemet e ngrohjes qendërore me 10 vite Garancion,

✔ Kualitet i lartë me cilësi të garantuar,

✔ Dimenzione të ndryshme,

✔ Lartësi: 300mm, 500mm, 600mm, 750mm, 900mm,

✔ Kontroll i temperaturës me valvula termostatike,

✔ Të punuara nga çeliku,

✔ Estetik,

✔ Të qëndrushum ndaj korruzionit,

✔ Rezistencë të lartë presionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish