Radiator çeliku COPA INNOVA

• Radiator Gjerman të prodhuar dhe destinuar për sistemet e ngrohjes qendërore me 10 vite Garancion,
• Kualitet i lartë me cilësi të garantuar,
• Dimenzione të ndryshme
• Lartësi: 300mm, 500mm, 600mm, 750mm, 900mm,
• Kontroll i temperaturës me valvula termostatike,
• Të punuara nga çeliku,
• Estetik,
• Të qëndrushum ndaj korruzionit,
• Rezistencë të lartë presionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish