Kaldajë me dru

Kaldajë për ngrohje qendrore me lëndë djegëse dru-thengjill.
Me kontrollë automatike për menagjimin temperaturës.

Modelet:
 -EF 35 KW
 -EF 45 KW
 -EF 60 KW
 -EF 75 KW
 -Me ventilator me shpejtësi të ndryshueshme,
 -Kontroll elektronik,
-Mundësia e lidhjes me thermostat,
 -E përshtatshëm për dru dhe thengjill,
 -Paneli i kontrollit për siguri të sistemit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish