WITA Delta HE 35 | HE55

Pompa qarkulluese WITA me efikasitetit të lartë mund të reduktoj konsumin e energjisë deri në 90% në krahasim me një pompë standarde te qarkullimit, duke ruajtur fuqinë hidraulike në të njëjtin nivel .

🔸 Mund të zgjidhen shtatë nivele të përformancës së ndryshme me anë të butonit.
Ekrani LED tregon :
🔸 konsumin aktual të energjisë,
🔸 Karakteristiken e nivelit te zgjedhur dhe
🔸 Reduktimin e energjisë gjatë natës.
🔸 Modeli :WITA Delta HE 35 | HE55

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish