Kaldajë me Pelet BIO-PACK

•Kaldajë BIO-Pack me ndezje automatike mund të montohet në hapësira të ngushta dhe hapësira të brendshme pasi që ka madhësi dhe dizajn kompakt,
•Kontrolleri Elektronik është kontroller modern i cili kontrollon bojlerin dhe sistemin e ngrohjës, i cili menaxhohet nga termostati i dhomës,
•BIO-Pack është pajisje ekonomike, fal dizajnit dhe shfrytëzimit maksimal të tempëratures së gazrave,
•Kapacitet të ndryshme:
26kW
34kW
45kW

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *