Rikuperator Ajri

Rikuperator Ajri #GROHOD, super i qetë, super kualitet, dimensione kompakte, shumë efiçientë, i lehtë për servisim dhe ndërrimin e filterave… Model 1000m3/h,

Model 2000m3/h,

Model 3000m3/h,

Model 4000m3/h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish