Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi Amerikan Cooper&Hunter

✔️Gama e gjerë e temperaturave:

– Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C,

✔️ Format i hollë vetëm 21.5cm,

✔️ Vendoset 20cm mbi dysheme,

✔️ Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë,

✔️ Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica,

✔️ Klasa e efikasitetit më të lartë të energjisë A+++

Kurseni 35 % të energjisë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish