Kamin me dru për sistemin e ngrohjes qendrore

Kapaciteti: 25 kW Pompën e qarkullimit,

Valvola sigurie,

Termostat,

Valvula e sigurisë termike,

Kontroller të ajrit dhe lidhjeve,

Pamje të mahnitshme të flakës,

Lehtë për tu pastruar,

Kontrollues gjysmë automatik të ajrit (40 o C – 80 o C),

Daljet fakultative të oxhakut : 130 mm – 150 mm.

Pesha: 255 kg,

Lënda djegëse: dru, thengjill, briket,

Sasia e ujit: 40 l.

Presioni i funksionimit: 2 Bar,

Tensioni dhe frekuenca 230V – 50Hz,

Furnizon: max 11 radiator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish