Kaldajë kuzhine

Kaldajë kuzhine për sistemin e ngrohjes qëndrore me kapacitet 28+6 kW që plotëson kërkesat për pjekje, zierje dhe ngrohje për shtëpin tuaj njëkohësisht !

Në vete përmbanë:

-Pompën e qarkullimit,

-Valvola sigurie,

-Termostat,

– Pamje të mahnitshme të flakes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish