Pompë Termike 20 kW Split Sistem

Zgjedhje ideale për ngrohje, hargjime të vogla dhe shumë e lehtë për mirëmbajtje !

-Punon në temperatura extremë të ulta,
-Gas Ekologjik,
-Instalim më të lehtë dhe fleksibël,
-Modeli me Inovativ në treg,
-Garancion 5 vjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish