FAN Coil kasetor një drejtimësh CLINE #slim

🔸 Rrjedhje e ajrit në një drejtim me teh të rregullueshëm;
🔸 Ventilatori tangjencial me motor njëfazor;
🔸 Lartësi vetëm 150 mm;
🔸 Pompë e integruar e kullimit të kondensatës (750 mmh2o);
🔸 Perfshihet filtri antibakterial;
🔸 Krah i ri me thellësi 100 mm;
🔸 Shtim i shtuar i ajrit;
🔸 Furnizimi me ajër i njëanshëm me drejtim të rregullueshem midis 25 ° dhe 65 °;
🔸 Furnizimi me energji: njëfazor 220 V – 50 Hz;
🔸 Njësi e jashtme me kompresor rrotullues Twin Inverter;
🔸 Njësitë universale të jashtme.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *